Kaptein Kanvas

Kanvas utgir ny CD – «Kaptein Kanvas»

01. January 1970

Høsten 2013 ble det besluttet at Kanvas skulle samle interne krefter for å produsere en ny musikkutgivelse. Etter et år med spennende arbeid har vi gleden av å kunne presentere det ferdige resultatet: En hel CD med tittelen «Kaptein Kanvas», som nå er utgitt i samarbeid med UNICEF.

Vi har hatt en pågående og spennende prosess med utvelgelse av innsendt materiale, utarbeiding av melodier, både individuelt og i grupper for å forme innholdet frem mot det ferdige resultatet. «Kaptein Kanvas» inneholder totalt 15 spennende og varierte sanger som spiller på hele følelsesregisteret – skrevet, komponert og innspilt av Kanvas’ egne ansatte. Inkludert er også en ekstra CD, med instrumentalversjon av alle låter.

Som foreldre i en Kanvas-barnehage vil det være mulig å få «Kaptein Kanvas» utlevert via barnehagen, i bytte mot en gave til UNICEF. Ta kontakt med din barnehage hvis du ønsker denne morsomme utgivelsen som julegave, eller i egen samling. Det er også mulig å bestille «Kaptein Kanvas» direkte via UNICEFs nettsider.

 

Klikk på bildet under for å kjøpe CD’en via UNICEF:

Link til Unicef

Ved å kjøpe CD’en gjennom UNICEF er du med på å støtte UNICEFs arbeid med å dele ut energimatpakker til barn. Hver solgte Kaptein Kanvas-cd gir ett barn 3 energimatpakker daglig i 11 dager. Det hjelper et barn ut av akutt underernæring. Mange barn er akutt underernært, og de dør av sykdommer som vi her hjemme lett behandler, som lungebetennelse og diaré. Etter nyfødtperioden forårsaker lungebetennelse og diaré like mange dødsfall som alle andre dødsårsaker til sammen. Underernæring og feilernæring er den bakenforliggende årsaken til halvparten av disse dødsfallene.

Kaptein Kanvas sanger

 

Du kan her høre tittelsporet i sin helhet (Syng gjerne med for full hals):

Kaptein_Kanvas_tekst
Vi kommer etterhvert til å legge ut alle tekster med besifring for gitar, slik at de som ønsker kan ta i bruk dette materialet i arbeid med barn, i barnehagen, på skolen eller i hjemmet. Følg med videre på denne siden!

Designed & developed by Eyego