Grønne og røde tanker kan hjelpe alle

Hender det at du synes det er vanskelig å snakke med barna om hverdagsutfordringer og håndtering av følelser? Opplever du at du ikke finner de rette ordene, at det låser seg og at du kommer til kort? Måten vi setter ord på følelser og utfordringer kan ofte være vanskelig, og det er lett å bli usikker i rollen som forbilde, veileder og trygg voksen.

Gjennom dette kurset får du lære om teknikker og verktøy som hjelper deg til å håndtere helt vanlige hverdagsutfordringer som møter oss. Her brukes lek og kreativitet på en artig måte. Barn fra fire år kan ha stor nytte av dette.

Grønne og røde tanker er begreper som ble introdusert av psykologspesialist og forsker Paula Barret. Dette har gitt inspirasjon til et kognitivt ryddesystem som bærer navnet «hjelpehanda» og utviklet av psykologspesialist Solfrid Raknes.

I kurset får du lære om:

Kristin Berg

Kursholder:

Kristin Berg er utdannet familieterapeut og har i en årrekke jobbet innen rehabiliteringsfeltet for personer med nedsatt funksjonsevne. Hun er født blind, og dette har gitt henne erfaringer som gir nyttige tilleggs dimensjoner i kursene hun formidler. Hennes tilnærming hviler på kreativitet, jakten etter menneskers iboende ressurser og verktøy som fremmer et løsningsorientert blikk.

Bestilling og pris

Kurset kan bestilles som 3-timers kurs eller heldagskurs

Pris 3 timer: kr 15 000,- for gruppe på inntil 60 personer
Pris heldagskurs (6 timer): kr 30 000,- for gruppe på inntil 60 personer

For grupper over 60 personer avtales pris.
Reise og eventuelt overnatting kommer i tilegg.

For bestilling send e-post til kurs@kanvas.no eller ring Line Ellefsrud Fornes på mobil
99 51 25 52.

Se alle kurs