Glitne Kanvas-barnehage

Velkommen til Glitne Kanvas-barnehage

Glitne Kanvas-Barnehage ligger idyllisk til på Tolvsrød, med en stor skog i umiddelbar nærhet. Vi har egen grillhytte på en naturtomt som vi benytter oss av ofte. Barnehagen har 75 plasser for barn fra 0-6 år. Barnehagen er delt inn i 4 avdelinger: Nanna, Balder, Mjølner og Sleipner. Vi har en mangfoldig personalgruppe i alder, kjønn, utdanning og erfaring.

Vi har et sterkt faglig miljø der vi arbeider til barns beste. Vi vektlegger inkluderende leke- og læringsmiljøer, samt et psykisk helsefremmende barnehagemiljø. Vi har stor fokus på tilknytning og trygghet, og gjør bevisste valg til det beste for barna.

I Glitne Kanvas-Barnehage vektlegger vi et sunt og variert kosthold. Barna får 2 varme måltider i uken, der vi rullerer mellom ulike hjemmelagede supper, diverse fiskeretter, kjøttretter og vegetariske retter. Øvrige dager serveres blant annet hjemmebakt grovt brød med diverse pålegg og grønnsaker ved siden. Måltidet er en fin pedagogisk arena for dialog, samarbeid og selvstendighetstrening. Vi serverer frukt og grønt hver dag. 

Barnehagen vil være feriestengt i uke 28, 29 og 30 i 2024. 

Fakta om Glitne Kanvas-barnehage

Ansatte

Slik jobber vi i Kanvas