Hompetitten Kanvas-barnehage

Velkommen til Hompetitten Kanvas-barnehage

Høyt under taket med rom for alle.   

I Hompetitten Kanvas-barnehage er det godt å være barn. Målet vårt er at alle barna her skal føle seg sett, hørt og elsket for akkurat den de er.

Barnehagen vår ligger øverst i Gaustadveien, ved porten til Nordmarka og med fantastisk utsikt over Oslo. Friluftsliv er en stor del av barnehagehverdagen vår, og vi er mye ute året rundt. Vi har flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet, i tillegg til et stort og innbydende uteområde, med egen lavvo, bålplass rett i nærheten og skiskole om vinteren. 

I Hompetitten Kanvas-barnehage har vi et trygt og godt miljø der alle blir inkludert og respektert for sin individuelle historie og personlighet. Vi er en stabil personalgruppe med 50 prosent andel barnehagelærere og 50 prosent andel menn, som alle er nærværende voksne som evner å se hvert enkelt barn med varme og omtanke. 

Vi ønsker å gi daglige opplevelser av mestring og glede, derfor lar vi barna påvirke aktivitetene våre i barnehagen og lar dem ta egne avgjørelser innenfor trygge rammer.

Matglede er viktig i barnehagen, og vi serverer varmmat tre dager i uken, og har smørelunsj eller lunsj utendørs de andre dagene. 

Velkommen!

Fakta om Hompetitten Kanvas-barnehage

Ansatte

Slik jobber vi i Kanvas