Kastellterrassen Kanvas-barnehage

Velkommen til Kastellterrassen Kanvas-barnehage

Kastellterrassen Kanvas-barnehage ligger usjenert og idyllisk til like ved Lindbäckdammen. Vi har et spennende uteområde som appellerer til variert lek hvor barna får gode, grovmotoriske utfordringer.

Barnehagen er delt i to avdelinger, hvor hver avdeling består av 16 barn i alderen 2-6 år. 50 % av personalet er barnehagelærere, og vi har svært dyktige assistenter og fagarbeidere. Personalet er nytenkende, kompetente og engasjerte.

Vi har vært miljøfyrtårnsertifisert siden 2008. Barna er aktivt med på arbeidet med søppelsortering og resirkulering. Vi har stort fokus på hva vi kjøper og hva som er mest miljøvennlig, og prøver stadig å øke andelen miljøvennlige innkjøp.

Alle barna får servert lunsj hver dag og det inkluderer varmmat en dag i uken og fiskemandag. Det er viktig for oss med variert og sunn kost, samt at barna skal få delta i matlaging og de skal oppleve matglede. Bursdager markerer vi med å servere frukt eller smoothie, vi er sertifisert 5-om-dagen barnehage, og vi er en sukkerreduserte.

Vi bruker Mykid – som er et digitalt verktøy vi bruker for å forsterke kommunikasjonen mellom barnehage og hjem.

Kastellterrassen Kanvas-barnehage er medlem av Østmarkas venner.

Fakta om Kastellterrassen Kanvas-barnehage

Ansatte

Slik jobber vi i Kanvas