Lønnebakken Kanvas-barnehage

Velkommen til Lønnebakken Kanvas-barnehage

Velkommen til Lønnebakken Kanvas barnehage!

Vi er en fire-avdelings barnehage med 56 barn og 16 ansatte. Det er plass hos oss fra barnet er 10 måneder gammelt.  Over 50 % av personalet er barnehagelærere, og vi har svært dyktige assistenter og fagarbeidere. Personalet er nytenkende, kompetente og engasjerte. Vi har høyt nærvær!

Barnehagen ligger nederst på Tåsen,rett ved Voldsløkka idrettspark. Vi er en personalbarnehage for ansatte på OUS,og for barn i nærområdet. Vi har fine lokaler, med gode lekemiljø tilpasset barna i barnehagen.

Vi har et stort uteområde, og mange muligheter for turer i nærmiljøet og i byen.I nærhet finnes det tursti, grøntarealer, parker, bibliotek samt andre kulturtilbud som barnehagen benytter seg av.

Alle får servert tre måltider om dagen og vi har egen kjøkkenassistent som lager varmmåltid fire dager i uken. Det er viktig at barna skal oppleve matglede, samt at de får variert og næringsrik mat.

Våre satsningsområder: Barnehagens fysiske lekemiljø og lek.

Vi bruker Mykid – som er ett digitalt verktøy vi bruker for å forsterke kommunikasjonen mellom hjem og barnehage.

I Lønnebakken Kanvas barnehage ønsker vi å være profesjonelle medarbeidere som er positive og imøtekommende ovenfor barna, foreldrene og hverandre. Barnet ditt skal bli møtt av omsorgsfulle voksne som gir trygghet, samt viser respekt og kjærlighet for hver enkelt. 

Fakta om Lønnebakken Kanvas-barnehage

Ansatte

Slik jobber vi i Kanvas