Preståsen Kanvas-barnehage

Velkommen til Preståsen Kanvas-barnehage

Preståsen Kanvas-barnehage ble etablert på Bjørndal i 1990. Her ligger vi fremdeles fint til i et boligområde med lite trafikk og kort vei til skog og idrettsanlegg.

Vi bruker nærmiljøet vårt aktivt. Vi går på ukentlige turer til skogen og nærområder som Nyjordet, Langteigåsen og banen på Meklenborg. Vi benytter oss av bibliotek- og kulturtilbud på Bjørnholt skole og Holmlia.

Vi er en stabil og erfaren personalgruppe med allsidig kompetanse, og flere kulturer er representert. Vi fokuserer på at barnehagen skal være i utvikling. I år øver vi oss på å gi førspråklige barn flere muligheter til å uttrykke seg.

I tillegg til den faste personalgruppen åpner vi hvert år opp for å ta inn personer på praksisplass og vi er godkjent lærebedrift i barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Våre fire avdelinger heter Hakkebakkeskogen, Mattisborgen, Lønneberget og Kardemommeby. 

Personalet jobber tett sammen på tvers av avdelingene, slik at barn og voksne kan dra nytte av alles kompetanse. Vi fokuserer på at barna skal ha et trygt, utviklende og inspirerende miljø hvor de blir sett og hørt, sammen med gode venner.

Preståsen Kanvas-barnehage – en god arena for lek og utvikling

Fakta om Preståsen Kanvas-barnehage

Ansatte

Slik jobber vi i Kanvas