Bønestoppen Kanvas-barnehage

Velkommen til Bønestoppen Kanvas-barnehage

Bønestoppen Kanvas-barnehage ble åpnet i 1990 og ligger i Fyllingsdalen bydel .Vi har 69 barn fordelt på fire avdelinger. To avdelinger utgjør småbarnsfløy og to avdelinger utgjør storbarnsfløy. Barnehagen har et engasjert, kompetent og faglig dyktig personale. 50 % av de ansatte er barnehagelærere, Barna skal oppleve lek og læring både ute og inne og ha tilgang på voksne som lytter og som støtter og hjelper barna videre i deres opplevelser.Barnehagens 5-åringer får et eget tilbud gjennom Blå-gruppen med egne tema og turer.

Vi prioriterer å være mye ute hver dag. Barnehagens uteområde er spennende og variert med skog og skråninger.I barnehagens nærområde har vi skog og fjell lett tilgjengelig  og dette inspirerer til et aktivt uteliv.  Barnehagen har to gapahuker i skogen opp mot Løvstakken som vi kaller "Det gamle hemmelige stedet" og "Rufsebu". Vi går tur i all slags vær og bruker disse områdene som turmål hele året. 

Vi har romslige arealer inne. Hver avdeling har et stort hovedrom samt to mindre leke og aktivitetsrom. Avdelingene har garderober som også kan benyttes til lek i mindre grupper. Vi har et kjøkken på hver fløy, et rom på huset som er tilrettelagt for forming og kunst og et  grupperom hvor man kan tilrettelegge for spill, samtaler og spesialpedagogisk oppfølging. 

Barnehagen har et tett samarbeid med Høgskolen i Bergen og Fyllingsdalen videregående.Det vil være studenter og elever i praksis flere perioder i barnehageåret.

 

Fakta om Bønestoppen Kanvas-barnehage

Ansatte

Slik jobber vi i Kanvas