Sandslimarka Kanvas-barnehage

Velkommen til Sandslimarka Kanvas-barnehage

Det skal være gøy å gå barnehagen! Vi skaper trygge rammer som gir rom for nysgjerrighet, kreativitet og nære relasjoner.

Sandslimarka Kanvas-barnehage ligger ved bybanestoppet Sandslimarka i Ytrebygda, omgitt av flotte naturområder. Med natur og kultur som satsningsområder er vi ofte på tur i nærmiljøet, og vårt eget amfi innbyr til sang, musikk og fine samlinger utendørs.

Barnehagen vår har lyse og trivelige lokaler, og i tillegg til lekerom har vi eget barnekjøkken, atelier, mediatek og forskerrom, som alle barnegruppene rullerer på å bruke.

Vi bruker mye tid på matglede her i Sandslimarka Kanvas-barnehage, og vi har vår egen kokk som serverer varmmat fire dager og smørelunsj en dag i uken. Lunsjen hos oss kaller vi middag, og vi sitter gjerne lenge til bords og utveksler smått og stort. Målet er å finne roen rundt bordet og få tid til den gode samtalen, samtidig som vi nyter maten sammen.

Vi som jobber i barnehagen er en engasjert og kompetent gjeng med en god miks av erfaring, alder og kjønn. Alle barna som begynner her får en primærkontakt som er ekstra tett på, og som blir deres kontaktperson i barnehagen. Vi er organisert i 4 storgrupper, hver med et småbarnsteam og et storebarnsteam. Barn og foreldre er dermed tilknyttet samme storgruppen gjennom hele barnehagetiden. 

Prioriterte søkere: Ansatte i Equinor har prioritet til plass hos oss, men vi har som regel alltid kapasitet utover disse plassene, så ikke nøl med å søke.

Fakta om Sandslimarka Kanvas-barnehage

Ansatte

Vår barnehage

Aktivitetskalender

5. apr 2024 – 21. jun 2024

5. Temaperiode: Fargepalett! – Vi priser våren i nærområdet

10. mai 2024

Planleggingsdag – Barnehagen stengt

13-16. mai 2024

Tradisjon: Før 17.mai-uke!

7-13. jun 2024

Trasdisjon: Vi markerer PRIDE – og forbereder årets Sommerfest

11. jun 2024

Tradisjon: Sommerfest (foreldre arr.)

24. jun 2024 – 31. jul 2024

Glade sommer uker i barnehagen!

Slik jobber vi i Kanvas