God erfaring med virksomhets-overdragelse

Kanvas har mye og god erfaring fra virksomhetsoverdragelse og driftsavtaler av både private og kommunale barnehager. Bl.a. har vi driftsavtale med Oslo Universitetssykehus for drift av 12 barnehager, driftsavtale med bydel Frogner for drift av to barnehager, og avtale med Stortinget og Statsministerens Kontor for leie av bedriftsplasser.

I 2015 overtok Kanvas eierskapet og driften av 4 barnehager fra Oslo kommune, og 3 barnehager fra Stiftelsen Statoils barnehager. I 2017 overtok Kanvas også Tingeliten barnehage, en stiftelse opprettet av ansatte/foreldre i Esso Oslo. I 2019 og 2020 signerte vi avtaler med Kirkens Bymisjon i Oslo om virksomhetsoverdragelse av Skovheim barnehage, med Norsk Hydro om virksomhetsoverdragelse av Vækerø barnehage og med styret i andelslaget om virksomhetsoverdragelse av Solsikken barnehage.

I 2021 overtok Kanvas Lillomarka barnehage fra en foreldrestyrt stiftelse.