Foreldrekurs

Foreldre i dag har stor tilgang til mange råd og metoder om oppdragelse gjennom ulike media. Programmer og belønningssystemer tilbyr raske og enkle løsninger som svar på tildels komplekse oppdragelsesspørsmål. Barn og foreldre er forskjellige og hver familie må finne egne svar, men noen generelle prinsipper og verdier kan være godt å ha med seg i vurderingen.

Inspirasjonskurset har fokus på å styrke foreldrerollen og egner seg til foreldremøter.

 

Foreldre- og oppdragerrollen

Kurset varer i 1,5 time.

Kursholdere:

Pia Katarina Halvorsen er barnehagefaglig rådgiver i Kanvas Kompetanse. Hun er utdannet barnehagelærer og  har videreutdanning i pedagogisk utviklingsarbeid, coaching, anerkjennende kommunikasjon og har en mastergrad i ledelse.

 

Pia Friis er kursholder for Kanvas kompetanse. Hun er barnehagelærer, forfatter og har grunnfag i Global Forståelse.

Begge har lang erfaring som ledere i barnehager, og er erfarne, engasjerte kursholdere som begeistrer og utfordrer sine tilhørere. Pia og Pia deler også sine personlige erfaringer som foreldre.

BESTILLING OG PRIS:

NB! Kursholder kommer gjerne til din barnehage, men begge kursene kan også bestilles som kurs via Teams.

Foreldrekurs: tidsramme på 1,5 time.
Pris: kr 6 000,-.
Reise og eventuelt overnatting kommer i tillegg.

For bestilling eller mer informasjon ta kontakt her:

Kontaktskjema kurs

"*" indicates required fields

Skriv ønsket dato(er)
Skriv hvilket/hvilke kurs du er interessert i
Utdyp gjerne hva din henvendelse gjelder

Tilbakemeldinger fra fornøyde kursdeltakere:

«Fint kurs, som var jordnært og lett faglig forståelig. Krydret med egne opplevelser, som gir nærhet til det dere vil få frem.

Vær deg som menneske, da er du troverdig! Finn deg selv som mor eller far.»

 

«Kursholderne var flinke til å ha fokus på barnets perspektiv, tanker og følelser, samt hva foreldrenes tanker og innspill kan gjøre med barnets selvfølelse og tillit over tid. Utrolig viktig!»

«Tusen takk for en fin kveld med dere – har fått flere positive tilbakemeldinger fra foreldre som var veldig fornøyde og glade for at de kom på møtet.»

«Pia & Pia sitt kurs er veldig inspirerende, de er tydelige foredragsholdere som ikke er belærende men rett på sak. Det er en god balanse mellom eksempler, tips, råd og forskning. Både foreldre og personal i Svartdalsparken er veldig fornøyde med kurset. Vi anbefaler kurset på det varmeste til andre barnehager.»
«De ansatte sier at det var like nyttig for dem som for foreldrene i forhold til foreldresamarbeidet! Jeg har blitt “huket” tak i flere ganger i dag av foreldre som sa at det var veldig bra.»

«Pia og Pia har et godt samspill – tydelige og troverdige

formidlere uten å virke belærende. »

 

Se alle kurs