Foreldrekurs

Foreldre i dag har stor tilgang til mange råd og metoder om oppdragelse gjennom ulike media. Programmer og belønningssystemer tilbyr raske og enkle løsninger som svar på tildels komplekse oppdragelsesspørsmål. Barn og foreldre er forskjellige og hver familie må finne egne svar, men noen generelle prinsipper og verdier kan være godt å ha med seg i vurderingen.

Kanvas tilbyr tre ulike inspirasjonskurs med fokus på å styrke foreldrerollen. Kursene egner seg til foreldremøter, hvert kurs er på 1,5 timer og kan bestilles uavhengig av hverandre.

Kurs 1 – tilpasset foreldre som har barn som begynner i barnehagen rundt ett-årsalderen

 Kurs 2

 Kurs 3

Kursholdere:

pia-katarina-halvorsen-200x300

Pia Katarina Halvorsen er daglig leder i Den blå appelsin Kanvas-barnehage. Hun er utdannet barnehagelærer og  har videreutdanning i pedagogisk utviklingsarbeid, coaching, anerkjennende kommunikasjon og har en mastergrad i ledelse.

Pia Friis er fagkonsulent i Kanvas kompetanse. Hun er barnehagelærer, forfatter og har grunnfag i Global Forståelse.

Begge har lang erfaring som ledere i barnehager, og er erfarne, engasjerte kursholdere som begeistrer og utfordrer sine tilhørere. Pia og Pia deler også sine personlige erfaringer som foreldre.

BESTILLING OG PRIS:

Foreldrekurs: 1,5 timer.
Pris per kurs: kr 6 000,- (to kursholdere).
Reise og eventuelt overnatting kommer i tillegg.

For bestilling send e-post til kurs@kanvas.no eller ring Line Ellefsrud Fornes på 99 51 25 52.

Tilbakemelding fra fornøyde kursdeltakere:
«Tusen takk for en fin kveld med dere – har fått flere positive tilbakemeldinger fra foreldre som var veldig fornøyde og glade for at de kom på møtet.»

«Pia & Pia sitt kurs er veldig inspirerende, de er tydelige foredragsholdere som ikke er belærende men rett på sak. Det er en god balanse mellom eksempler, tips, råd og forskning. Både foreldre og personal i Svartdalsparken er veldig fornøyde med kurset. Vi anbefaler kurset på det varmeste til andre barnehager.»
«De ansatte sier at det var like nyttig for dem som for foreldrene i forhold til foreldresamarbeidet! Jeg har blitt «huket» tak i flere ganger i dag av foreldre som sa at det var veldig bra.»

«Pia og Pia har et godt samspill – tydelige og troverdige

formidlere uten å virke belærende. »

 

Se alle kurs